Ura

Yritys voi olla ainoastaan yhtä hyvä kuin työntekijät, jotka yritys palkkaa. Atradiuksella haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme. Organisaatiomme koostuu parhaista työntekijöistä jotka jatkuvasti pyrkivät täyttämään organissation ja omat henkilökohtaiset tavoitteensa. Meillä pystyt vaikuttamaan omaan kehitykseesi. Tulet työskentelemään erilaisten tehtävien ja kollegoiden kanssa, jotka mielellään jakavat tietonsa eteenpäin.

Hae työpaikkaa Atradiuksella

Businesswoman_relaxing_behind_desk_small

Onko sinulla oikea tausta ja vastaako Atradius sinun toiveitasi työpaikan suhteen? Lähetä hakemuksesi meille jos Atradius vastaa tulevaisuuden toiveitasi ja uskot olevasi meille sopiva työnhakija.


Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.