Trading Briefs

Atradius regularly hosts webinars about the current economic situation in different markets, which are very helpful in raising our awareness in new markets.

Credit Manager, Global 500 Consumer Products Company

We publish a variety of reports and papers providing insight on a range of issues affecting trade and export. These vary in approach from the Risk Map, which identifies levels of risk in individual countries, to practical tips such as that contained in the Export Practice papers. The Credit-to-Cash briefings provide additional credit management business guidance.

Credit-to-Cash Briefings

The Atradius Credit-to-Cash Briefings offer free business guidance designed to support you as you manage the day-to-day operation of your business. They include useful checklists.

Export Practice

Our Export Practice Publications detail potential risks and barriers to trade that can face businesses seeking to export to new markets, and provides practical tips and guidance on overcoming them.

Risk Map

The Atradius Risk Map gives an overview of the level of risk associated with countries worldwide. It is based on data gathered by our Economic Research Team and focuses on a variety of factors.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.