Uutishuone

David Capdevila on nimitetty uudeksi toimitusjohtajaksi

Viimeisin lehdistötiedote – 31. lokakuuta 2019

Tervetuloa Atradiuksen Uutishuoneeseen. Uutishuoneesta löydät uusimmat uutiset, artikkelit, blogikirjoitukset ja videomateriaalit.

Blogi

Tutustu Atradiuksen blogin uusimpiin aiheisiin, jotka käsittelevät ajankohtaisia aiheita markkinoilla.

Videot

Videot kertovat lisää Atradiuksesta ja tuotteistamme. Saat yleiskuvan toiminnastamme ja luottovakuutuksesta. Videomme ovat saatavilla useilla eri kielillä.

Lehdistötiedotteet

Atradius-konsernin lehdistötiedotteet sisältävät ajankohtaista tietoa luottovakuutusmarkkinoista ja Atradiuksen toiminnasta.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.