Atradius Atrium

Asiakasportaalimme Atrium tarjoaa helpon pääsyn sopimustietoihin ja luottolimiittien hakuun.

Hallinnoit sopimustasi helposti Atradius Atriumin kautta. Sen kautta ilmoitat meille helposti esimerkiksi korvausvaatimuksista, seuraat tapausten edistymistä ja teet muutoksia reaaliajassa. Atrium sisältyy kaikkiin luottovakuutussopimuksiin. Atrium on turvallinen, web-pohjainen sopimusten hallintajärjestelmä, joka auttaa sinua nopeuttamaan luotonhallinnan prosesseja.

Löydät Atriumista tuoreimmat julkaisumme ja tietoa tulevista tapahtumista sekä pääset kätevästi Atradius Insightsiin.

 

Atradius Atrium | Credit management portal

 

 

 

 

Maksimoi luotonhallinnan tehokkuus

Atradius Atrium helpottaa sinua luotonhallinnan prosesseissa milloin ja missä tahansa. Se on suunniteltu tukemaan yritystäsi ja auttamaan sinua hallitsemaan riskejä:  pääset helposti hakemaan ja vastaanottamaan luottolimiittejä koskevia päätöksiä sekä hyödyntämään tietoa ostajista Atradius Insightsin kautta.

Atradius Atrium avulla:

  • Haet luottolimiittejä ostajillesi
  • Saat yleisnäkymän portfoliostasi ja hallinnoit helposti sopimustasi
  • Saat tietoa ostajistasi
  • Pääset monipuoliseen analyysityökaluun Atradius Insightsiin
  • Tarkastelet tärkeitä julkaisuja, jotka ovat relevantteja ostajiesi maalle tai alalle
  • Hallinnoit sopimustasi missä ja milloin tahansa
  • Hyödynnät monikielisiä ja monikäyttöisiä toimintoja

Helppoa sopimuksen hallintaa

Atradius Atrium syntyi Serv@Netin ja Atradius Insightin menestyksen johdosta. Asiakkaamme ovat kehuneet Serv@Netin helppoa käyttöjärjestelmää ja kehittynyttä Business Intelligence -työkaluamme Atradius Insightsia. Olemme ottaneet näistä palautteen vastaan ja kehittäneet Atradius Atriumin vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita.

Atradius Atrium on rakennettu ostajien eli sinun asiakkaittesi ympärille. Atriumin avulla voit hakea helposti luottolimiittejä ja tehdä ostajia koskevia päätöksiä. Jos emme pysty tarjoamaan sinulle heti luottolimiittiä, selitämme selvästi syyt.

Opi lisää Atriumista ja katso video.

 

Atradius Atrium meklareille

Tarjoamme meklareille oman räätälöidyn näkymän ja tiedot, joilla he pääsevät hallinnoimaan yhtä tai useampaa sopimusta. Suojatun sisäänkirjautumisen avulla pääset hyödyntämään tietoja, joiden avulla voit parantaa vuorovaikutustasi asiakkaiden kanssa.

Atradius Atrium – seuraavat vaiheet

Yritysten liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, ja juuri siksi on tärkeää kehittää järjestelmiä ja prosesseja, jotka vahvistavat liiketoimintaa sekä mahdollistavat yrityksen kasvun. Atrium vastaa näihin tarpeisiin. Olemme sitoutuneet kehittämään Atriumia jatkuvasti, ja asiakkaidemme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.