Avaintiedot ja luvut

Olemme maailman johtava luottovakuutuksia, takauksia ja perintäpalveluja tarjoava yritys, ja meidät tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustamme. Tässä tilannekuvaus liiketoiminnastamme tänä päivänä.

Atradius pähkinänkuoressa

 

  • Olemme läsnä yli 50 eri maassa ympäri maailman
  • Monikansallisessa tiimissämme on yli 3,700 työntekijää
  • Maksutulo yli 2 miljardia euroa
  • AM Best on antanut Atradius-konsernin luottoluokitukseksi "A" (erinomainen) vakain näkymin, ja Moody's "A2" vakain näkymin.

 

Innovaatioita ja asiakaslähtöisyyttä

Palvelu, jota tarjoamme asiakkaillemme, on ainutlaatuista. Edustamme selkeyttä, sopimuksemme ovat helposti ymmärrettäviä. Lisäksi pyrimme luomaan kestäviä suhteita ja rakentamaan vankan käsityksen juuri sinun liiketoimintasi tarpeista.

  • 93% globaaleista asiakkaistamme pysyy kanssamme - sitoudumme Asiakaspalvelun peruskirjan periaatteisiin ja rakennamme vahvoja siteitä, jotka perustuvat avoimuuteen ja luottamukseen.
  • Olemme yksi yritys ja tiimi – tavoitteenamme on johtaa markkinoita ja auttaa myös sinua kasvamaan mukanamme, jotta voit kasvattaa liiketoimintaasi ja maksimoida kaupankäynnin mahdollisuudet.
  • Panostamme järjestelmiin, jotka hyödyttävät myös sinua – kehitämme työkaluja yhteistyössä kanssasi ja näin voit parantaa portfoliosi hallintaa.

Aiheeseen liittyviä sivuja

Johto ja hallinto

Asiakaspalvelun peruskirjan ja innovaatioiden kautta olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaita tuotteita.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.