Atradius Atrium

Atradius Atrium -portaalissa hoidat helposti päivittäisiä limiittiasioitasi ja analysoit asiakasportfoliotasi.

 

Globe with beams of light | Atradius Atrium

Selkeä, reaaliaikainen, monipuolinen

Aikasi on arvokasta. Sen vuoksi on tärkeää, että asiointisi Atradiuksen kanssa on helppoa ja sujuvaa. Atradius Atrium on edistyksellinen luotonhallinnan työväline. Koska Atradius Atrium auttaa sinua minimoimaan luotonhallintaan käyttämäsi ajan, voit keskittyä olennaiseen eli kaupankäyntiin.

Päästäksesi alkuun katso lyhyt esittelyvideo Atradius Atriumista.
 

Kaikki mitä tarvitset yhdestä paikasta

Atradius Atrium helpottaa sinua luotonhallinnan prosesseissa milloin ja missä tahansa. Se on suunniteltu tukemaan yritystäsi, auttamaan sinua riskienhallinnassa ja helpottamaan kaupankäyntiä.

Välitön yleiskatsaus portfoliostasi

Siirryt suojatun kirjautumisen jälkeen automaattisesti pääsivulle ja sopimuksen yleisnäkymään. Sieltä etenet yhdellä klikkauksella katsomaan tarkempia tietoja limiittipäätöksistä, ostajaluokituksista, sopimuksesta tai sopimusryhmistä sekä erääntyneistä saatavista.
 

Hallitset luottolimiittejä

Atradius Atriumissa voit tarkistaa aktiiviset luottolimiitit ja avoinna olevat hakemukset. Haet helposti uusia luottolimiittejä ja päivität olemassa olevaa limiittiä korottamalla tai alentamalla luottolimiitin määrää, jos myynnin määrä muuttuu.

Tallennat erääntyneen saatavan ja seuraat tapauksia

Näet kerralla kaikki erääntyneiden saatavien tapaukset samoin kuin ajantasaiset yhteenvedot, yksityiskohtaiset taloustiedot ja tilannepäivitykset.

Saat tietoa ostajistasi

Atradius Atriumissa voit etsiä helposti myös uusia mahdollisia kauppakumppaneita ympäri maailmaa ja tarkastella heidän luottoluokituksiaan sekä taloudellisia tietojaan.

Ilmoitat liikevaihtosi

Sopimuksesi ehtojen mukaisesti sinun on ilmoitettava meille tieto laskutetuista tavaroista tai palveluista. Atradius Atrium tekee tämän helpoksi ja suoraviivaiseksi, ilmoitat luvut maittain.

Saat tiedon portfoliossasi tapahtuneista muutoksista

Saat ilmoituksen, kun portfoliossasi tapahtuu muutoksia, esimerkiksi kun luottoraja on hyväksytty tai kun uusi vakuutusmahdollisuus on löydetty. Säästät myös aikaa muokkaamalla ilmoitusasetuksia ja oletusvalintoja, jolloin voit keskittyä sinun kannaltasi olennaisiin muutoksiin.

Pääsy Atradius Insightsiin

Kirjautuessasi Atriumiin pääset samalla myös Atradius Insightsiin. Tämän palkitun business intelligence -analyysivälineen avulla voit seurata ja analysoida portfoliotasi. Siirryt helposti yleisnäkymän ja yksityiskohtaisten tietojen välillä, joten havaitset trendit ja voit reagoida muutoksiin ennakoivasti.

Pääsy liiketoimintasi kannalta hyödyllisiin raportteihin

Atradius Atrium tarjoaa sinulle pääsyn yli 40 maata koskeviin maa- ja toimialaraportteihin, joiden avulla pysyt ajan tasalla markkinoiden nykyisistä trendeistä.
 

Atradius Insights

Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun. Atradius Insights on suunniteltu seuraamaan portfolion suorituskykyä, tunnistamaan riskit ja mahdollisuudet, havaitsemaan trendit ja reagoimaan ennakoivasti muutoksiin.

Lisämateriaalia