Atradius Atrium

Asiakasportaalimme Atrium tarjoaa helpon pääsyn sopimustietoihin ja luottolimiittien hakuun.

Hallinnoit sopimustasi helposti Atradius Atriumin kautta. Sen kautta ilmoitat meille helposti esimerkiksi korvausvaatimuksista, seuraat tapausten edistymistä ja teet muutoksia reaaliajassa. Atrium sisältyy kaikkiin luottovakuutussopimuksiin. Atrium on turvallinen, web-pohjainen sopimusten hallintajärjestelmä, joka auttaa sinua nopeuttamaan luotonhallinnan prosesseja.

Löydät Atriumista tuoreimmat julkaisumme ja tietoa tulevista tapahtumista sekä pääset kätevästi Atradius Insightsiin.


 

Atradius Atrium | Credit management portal

Maksimoi luotonhallinnan tehokkuus

Atradius Atrium helpottaa sinua luotonhallinnan prosesseissa milloin ja missä tahansa. Se on suunniteltu tukemaan yritystäsi ja auttamaan sinua hallitsemaan riskejä:  pääset helposti hakemaan ja vastaanottamaan luottolimiittejä koskevia päätöksiä sekä hyödyntämään tietoa ostajista Atradius Insightsin kautta.

Atradius Atrium avulla:

  • Haet luottolimiittejä ostajillesi
  • Saat yleisnäkymän portfoliostasi ja hallinnoit helposti sopimustasi
  • Saat tietoa ostajistasi
  • Pääset monipuoliseen analyysityökaluun Atradius Insightsiin
  • Tarkastelet tärkeitä julkaisuja, jotka ovat relevantteja ostajiesi maalle tai alalle
  • Hallinnoit sopimustasi missä ja milloin tahansa
  • Hyödynnät monikielisiä ja monikäyttöisiä toimintoja

Helppoa sopimuksen hallintaa

Atradius Atrium syntyi Serv@Netin ja Atradius Insightin menestyksen johdosta. Asiakkaamme ovat kehuneet Serv@Netin helppoa käyttöjärjestelmää ja kehittynyttä Business Intelligence -työkaluamme Atradius Insightsia. Olemme ottaneet näistä palautteen vastaan ja kehittäneet Atradius Atriumin vastaamaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita.

Atradius Atrium on rakennettu ostajien eli sinun asiakkaittesi ympärille. Atriumin avulla voit hakea helposti luottolimiittejä ja tehdä ostajia koskevia päätöksiä. Jos emme pysty tarjoamaan sinulle heti luottolimiittiä, selitämme selvästi syyt.

Opi lisää Atriumista ja katso video.

Atradius Atrium meklareille

Tarjoamme meklareille oman räätälöidyn näkymän ja tiedot, joilla he pääsevät hallinnoimaan yhtä tai useampaa sopimusta. Suojatun sisäänkirjautumisen avulla pääset hyödyntämään tietoja, joiden avulla voit parantaa vuorovaikutustasi asiakkaiden kanssa.

Atradius Atrium – seuraavat vaiheet

Yritysten liiketoimintaympäristö muuttuu jatkuvasti, ja juuri siksi on tärkeää kehittää järjestelmiä ja prosesseja, jotka vahvistavat liiketoimintaa sekä mahdollistavat yrityksen kasvun. Atrium vastaa näihin tarpeisiin. Olemme sitoutuneet kehittämään Atriumia jatkuvasti, ja asiakkaidemme palaute on meille ensiarvoisen tärkeää.

Atradius API

Check uw klanten | Atradius

Luottovakuutusasiakkaanamme voit hyödyntää laajoja tietokantojamme helposti ja tehokkaasti suoraan oman järjestelmäsi kautta.


Atradius Insights

atradius-insights-2-1_small

Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun.


Modula-luottovakuutus

Modula-luottovakuutus

Atradiuksen Modula-luottovakuutus on kokonaisratkaisu, jonka avulla voit keskittyä luottokelpoisiin asiakkaisiin ja suojata myyntisaatavasi asiakkaan mahdolliselta maksukyvyttömyydeltä