Global luottovakuutus

Global luottovakuutussopimukset ovat räätälöityjä luottovakuutusratkaisuja suuryrityksille.

Atradius Global on erikoistunut vastaamaan monikansallisten yritysten luottovakuutustarpeisiin. Atradius auttaa monikansallisia yrityksiä kasvamaan kehittämällä globaaleja ratkaisuja dynaamisen liike-elämän tarpeisiin.

 

 

 

Brooklyn_bridge_New_York_big_fi

 

 

 

 

Ymmärrämme monikansallisia yrityksiä

Vankka kokemus on merkityksellinen asia kansainvälisille asiakkaille. Olimme aikoinaan ensimmäinen vakuutusyhtiö, joka toi markkinoille monikansallisille yrityksille suunnatun luottovakuutuksen. Yli 90 vuoden kokemus ja merkittävien yhtiöiden osoittama luottamus todistavat, että ymmärrämme syvällisesti rajat ylittävän kaupankäynnin erityistarpeet.

Eric den Boogert
toimitusjohtaja, Atradius Aasia

Monikansalliset yritykset tarvitsevat poikkeuksellisen laadukkaita riskienhallintaratkaisuja. Me ymmärrämme, millaista on toimia eri markkina-alueilla maailmankaupan trendien vaihdellessa.

Tunnemme paikalliset kulttuurit ja kielet ja pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeasti paikallisessa lainsäädännössä tai taloudellisessa toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin. Henkilökohtaisen lähestymistapamme kautta pääset hyödyntämään asiantuntemustamme ja kokemustamme.

Global policy luottovakuutuksen etuja:

  • Olemme tukenasi, missä päin tahansa maailmaa oletkin - Voit hyödyntää Atradiuksen laajaa, yli 50 maahan ulottuvaa konttoriverkostoa ja niissä työskentelevien ihmisten paikallista asiantuntemusta.
  • Yksi joustava sopimus - Moduuleista muodostuva luottovakuutussopimus räätälöidään yrityksesi strategian ja tavoitteiden mukaan.
  • Yksi tiimi, henkilökohtaisempi palvelu - Atradius muodostaa maailmanlaajuisen tiimin, joka tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista palvelua. Et tarvitse muita luottovakuutusyhtiöitä.
  • Yhdenmukaisuus kaikilla markkinoilla ja kielillä - Sopimuksesi sisältö on sama kaikilla kielillä.

Special Products

Niissä tilanteissa, kun perinteiset ratkaisut eivät riitä, Special Products -yksikkömme tarjoaa täysin mittatilaustyönä tehtyjä ratkaisuja esimerkiksi turvaamaan toimintaanne odottamattomilta taloudellisilta tai poliittisilta tapahtumilta tai valuuttakurssimuutoksilta. Lisäksi tarjoamme tukea saatavakantojen arvopaperistamisessa.

Atradius Special Products voi toimia erillisenä tuotteena, osana laajempaa sopimusta tai ylimääräisenä lisänä nykyiseen luottovakuutussopimukseen.

Kehittyneitä työkaluja luottovakuutussopimuksen hallintaan

Atradius Insights

Atradius Insights on monipuolinen analyysityökalu verkossa. Se on kehitetty läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja sen avulla voit tunnistaa riskejä, seurata ostajaportfoliota ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Atradius Insights  asettaa uuden standardin luottoriskien hallintaan.

Atradius Atrium

Hallinnoit sopimustasi helposti Atradius Atriumin kautta. Tämän uuden sopimusten hallintajärjestelmän kautta hallinnoit helposti luottolimiittejä, seuraat vahinkotapausten edistymistä ja teet muutoksia reaaliajassa. Atrium sisältyy kaikkiin luottovakuutussopimuksiin. Atrium on turvallinen, web-pohjainen sopimusten hallintajärjestelmä. Täysin integroitu alusta on suunniteltu helpottamaan luotonhallinnan prosesseja.

Atradius Buyer Ratings

Atradius Buyer Ratings -työkalu tarjoaa katsauksen portfolion ostajiin. Pääset palveluun suoraan Serv@Netin kautta. Atradius Buyer Ratings tarjoaa runsaasti arvokasta tietoa ja näkemyksiä, jotka auttavat sinua arvioimaan, kenen kanssa voit käydä kauppaa kannattavasti. Mitä paremmin teillä on tietoa päätöksistä, sitä tehokkaampaa on myös luottojen hallinta kokonaisuudessaan.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.