Videot

Videot kertovat lisää Atradiuksesta ja tuotteistamme. Saat yleiskuvan toiminnastamme ja luottovakuutuksesta. Videomme ovat saatavilla useilla eri kielillä.

 

Tiedätkö miten luottovakuutus toimii? Atradiuksen luottovakuutuksen turvin käyt kauppaa uusillakin markkinoilla ja tiedät yrityksesi olevan turvassa erilaisilta luottoriskeiltä kuten asiakkaan maksukyvyttömyydeltä.

Kesto: 1.19
 

 

Atradiuksen Suomen toimistossa Helsingissä työskentelee luottovakuuttamisen, takaamisen ja riskienhallinnan asiantuntijoita. Teemme kanssasi tiivistä yhteistyötä, jotta ymmärrämme liiketoimintaasi.

Kesto: 3.23

 

 

Lisätietoa luottovakuutuksesta käytännön elämässä.

Saatavilla myös seuraavilla kielillä: Hollanti, Italia, Kreikka, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Slovenia, Sveitsi, Tanska, Tšekki, Turkki jaUnkari,

Kesto: 2.14

 

Atradius-yritysvideo esittelee liiketoimintaamme yhtenä maailman johtavista luottovakuuttajista. Näet, miten autamme asiakkaitamme löytämään täydellisen tasapainon riskienhallinnan ja liiketoiminnan välillä.

Kesto: 2.18

Löydät lisää videoita Youtube-kanavalta.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.