Uudistuva työkalu tukenasi 6/2021

Olemme murroksen edessä. Poikkeavat olosuhteet ovat ajaneet meidät tekemään asioita toisin

Nopeasti reagoivilla yrityksillä on paremmat mahdollisuudet selviytyä markkinoita ja liiketoimintaa ravistelevista muutoksista. Ketteryys on kaiken ydin.

Onko yrityksesi jo toteuttanut muutoksia?

Kilpailukyvyn säilyttämiseen on tarjolla erinomaisia työkaluja. Tartu niihin ja käännä muutos mahdollisuudeksi. Yksi selkeimmistä pandemian aikana havaituista liiketoiminnan suuntauksista on ollut digitalisaation kiihtyminen, mikä tulee muuttamaan kaupankäyntiä radikaalisti. 

Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun. Atradius Atrium on edistyksellinen työväline, joka auttaa sinua minimoimaan luotonhallintaan käyttämäsi ajan. Näin voit keskittyä olennaiseen eli kaupankäyntiin. Voit helposti myös etsiä uusia mahdollisia kauppakumppaneita ympäri maailmaa ja tarkastella heidän luottoluokituksiaan sekä taloudellisia tietojaan. Tieto on valtaa!

Alun perin vuonna 2017 julkaistu Atradius Atrium on rakennettu läheisessä yhteistyössä asiakkaiden ja meklareiden kanssa. Kesäkuussa 2021 Atradius Atrium tulee uudistumaan. Päivitetty Atradius Atrium sisältää useita parannuksia liittyen mm. luottolimiittien hallintaan, ostajahakuun ja korvauksiin. Jatkossa Atradius Atriumin käyttö tulee olemaan entistäkin selkeämpää ja nopeampaa. 

Atradius Atrium on kiinteässä yhteydessä Atradius Insights -analyysityökaluun, joka auttaa yrityksiä tunnistamaan riskit, seuraamaan portfolion suorituskykyä ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia

Kun saat runsaasti tukea päätöksentekoon, voit olla varmempi. Ole rohkea ja kyseenalaista vanha ja totuttu työskentelymalli. Maailma ympärillä muuttuu, ja yrityksen on muututtava mukana. Yritysten strategiat muuttuivat lyhytaikaiseksi selviytymistaisteluksi koronan vuoksi. Nyt onkin tärkeää taata toiminnan jatkuvuus, jotta voi taas tulevaisuudessa kasvaa. Mikäli yritys on jo tunnistanut muutostarpeen ja on alkanut muuttaa omaa toimintaansa, tilanne on hallussa. 

Kokonaisuus ratkaisee. Jos yksi pala palapelistä puuttuu, palapeli ei valmistu. Etsi siis oikeat työkalut yrityksellesi niin saat myös aikaan tulosta.

Lue lisää Atriumista täältä.
 

Juhani Laitala

Kirjoittaja on Atradius Suomen maajohtaja