Päivitä digitaalista työkalupakkia 10/2021

Poikkeusajat pakottivat meidät tekemään asioita toisin, ja nyt onkin aika miettiä, mitä odotuksia meillä on tulevaisuudelle.

Miten saat arjen sujumaan muuttuvien olosuhteiden keskellä?

Keskity siihen, millä tavoin ja missä toimitte parhaiten. Ole valmis muuttamaan pelitaktiikkaa. Yrityksen on esimerkiksi tärkeää määritellä oma erityisosaamisensa ja sitä kautta menestystekijänsä markkinoilla. Liiketoiminnassa myös tavoitteiden selkeys on kaiken A ja O. Mieti, miten pääset haluttuun tavoitteeseen ja mitä työkaluja tähän tarvitset. 

Menestyvillä yrityksillä on parhaat tuotteet, palvelut, työntekijät sekä yhteistyökumppanit. Heillä on käytössään oikeat työkalut ja he osaavat hyödyntää tarjolla olevaa tietoa tehokkaasti. Kaikkien palasten täytyy loksahtaa paikoilleen, mikäli tavoitteena on liiketoiminnan kannattava kasvu.

Luotonhallinnan työkalujen avulla voit helpottaa käytännön arkea sekä tunnistaa mahdollisuudet ja riskit etukäteen. Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun. 

Atradius Atrium on edistyksellinen luotonhallinnan työväline. Se auttaa minimoimaan luotonhallintaan käyttämäsi ajan, ja näin voit keskittyä olennaiseen eli kaupankäyntiin. Atradius Insights on puolestaan suunniteltu seuraamaan portfolion suorituskykyä, tunnistamaan riskit ja mahdollisuudet, havaitsemaan trendit ja reagoimaan ennakoivasti muutoksiin. Näitä molempia työkaluja on mahdollista käyttää missä tahansa 24/7, kunhan käytössäsi on nettiyhteys. Kuulostaa aika houkuttelevalta, eikö?

Jatkon kannalta olennaista on se, miten pysymme vauhdissa mukana. Oikein valitut yhteistyökumppanit ja työkalut tukevat yrityksen toimintaa, voivat johtaa uusiin innovaatioihin sekä kasvattaa asiakaspohjaa. Keskinäinen sparraaminen voi olla yksi keino kääntää Suomi kasvun tielle.

Yhdessä meidän on mahdollista onnistua.

Tutustu tuotteisiimme täältä.

 

Juhani Laitala

Kirjoittaja on Atradius Suomen maajohtaja