Credit-to-Cash -toimintaohjeet

Atradiuksen Credit-to-Cash -toimintaohjeet tarjoavat maksutonta neuvoa liiketoimintaan ja ne on suunniteltu tukemaan päivittäistä liiketoimintaa. Ohjeistukset sisältävät hyödyllisiä raportteja.

Luotonhallinnan perusteet

Varmistaaksesi tehokkaan luotonhallinnan sinun tulee tarkastella liiketoiminnan jokaista osa-aluetta. Luotonhallinnan perusteet tarjoaa parhaat raportit ja neuvoja aina yleisistä luotto-ohjeista henkilökunnan koulutukseen.

Saatavien kattava riskienarviointi

Saavuttaaksesi vahvan taseen on järkevää tehdä perusteellinen analyysi omien saatavien rakenteesta sekä historian että nykypäivän tilanteesta tunnistaaksesi mahdolliset riskitekijät.

Kymmenen askelta saatavien hallintaan

Tärkein asia maksujen hallitussa perinnässä on systemaattinen luotonhallinta, joka ylläpitää asiakassuhdetta.

Tehokasta perintää

Soitto asiakkaalle ja muistutus maksamattomista laskuista auttaa sinua rakentamaan ja säilyttämään henkilökohtaisemman suhteen. Lue neuvomme, miten lähestyä asiakasta.

Tekosyyt maksujen viivästymisiin

Valitettavasti osa yrityksistä keksii tekosyitä maksujen viivästymisille. Tässä muutamia esimerkkejä yleisemmistä tekosyistä ja vihjeitä, miten käsitellä niitä parhaiten.

Luottotappioriskin varhainen havaitseminen

Yritykset harvoin menevät konkurssiin yhdessä yössä. Voit ryhtyä toimeen suojataksesi liiketoimintasi tarkastelemalla varoitusmerkkejä. Tämän raportin avulla voit seurata avainindikaattoreita.

Huomaa: Credit-to-Cash -toimintaohjeet ovat saatavilla ainoastaan englannin kielellä.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.