Special Products — ratkaisuja erityistarpeisiin

Atradiuksen Special Products -yksikkö tarjoaa luottovakuutusratkaisuja tilanteisiin, joihin tavallinen luottovakuutus ei sovi.

Special Products -tuotteet on räätälöity vastaamaan yksittäisiä riskejä kaupankäynnissä ja otamme myös huomioon kehittyvän taloudellisen ja geopoliittisen ympäristön. Tarjoamme ratkaisuja tilanteisiin, joihin tavallinen luottovakuutus ei sovi kuten peruuttamattomat limiitit, yksittäiset tilanteet ja kaupan rahoitukset eri puolella maailmaa. Teemme läheistä yhteistyötä vakuutuksenottajien ja ostajien kanssa varmistaaksemme, että ratkaisumme ovat toimivia yrityksellesi.

Esimerkkejä Special Products -palveluista:

  • luottovakuutus, joka turvaa myyntisaatavat yhdeltä julkiselta tai yksityiseltä sektorilta toimivalta ostajalta
  • yksittäisen sopimuksen suojaaminen
  • toimitusta edeltävän riskin suoja
  • avainasiakkaisiin ja riskikeskittymiin liittyvät riskit

Excess of Loss -ratkaisut

Koko liikevaihdon vakuuttaminen Excess of Loss -ratkaisulla. Suunniteltaessa suojaa, voimme auttaa alla olevissa tapauksissa:

  • Korkea omavastuu

  • Hyväksymisraja
  • Peruuttamattomat limiitit

Airplane flying over containers

Lisärahoitusta kaupankäyntiin

Joissakin tapauksissa saatat tarvita lisätukea suojaamaan kaupan rahoitusta. Suojauskeinot voivat vaihdella mutta ne voivat sisältää myös laajennetun luottolimiitin.

Suoja ennakkoon maksettujen tuotteiden toimitusriskiä vastaan

Ennakkomaksuihin liittyy aina riskejä, joilta voi olla mahdotonta välttyä esimerkiksi paikallisen lainsäädännön tai tilannekohtaisten tekijöiden vuoksi. Olemme kehittäneet tällaisia tilanteita varten tuotteita, joiden avulla voit turvata maksamasi ennakkomaksut ja vientiä edeltävän rahoituksen.

Takauksen perusteeton käyttöönotto

Jos kyseessä on hankala asiakas tai hallitsematon poliittinen selkkaus, antamasi takaus saatetaan uhata ottaa käyttöön, vaikkei tilanne oikeuttaisi siihen. Special Products -tuotteet suojaavat sinua myös tällaisissa tapauksissa.

Atradius Insights

atradius-insights-2-1_small

Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun.


Perintä

collections-service_small

Atradius Collectionsin asiantuntijat ympäri maailmaa auttavat sinua perimään maksamatta jääneitä laskuja asiakkailtanne aikavyöhykkeestä, valuutasta tai kielestä riippumatta.


Luottovakuutus suuryrityksille

Brooklyn_bridge_New_York_small

Räätälöidyt luottovakuutusratkaisut monikansallisille yrityksille.