Atradius API

Luottovakuutusasiakkaanamme voit hyödyntää laajoja tietokantojamme helposti ja tehokkaasti suoraan oman järjestelmäsi kautta

Atradius API

Meidän tietomme – sinun järjestelmäsi

Luottovakuutusasiakkaanamme pääset kehittäjäystävällisten ohjelmointirajapintojemme  ansiosta hyödyntämään laajoja tietokantojamme oman järjestelmäsi kautta.

Me tiedämme, että on hankalaa ja aikaavievää siirtyä järjestelmästä toiseen, kun siirrät suuria tietomääriä, päivität asiakastietoja tai haet luottolimiittejä. Ratkaisumme tähän on  ohjelmointirajapinta, jonka avulla voit hakea luottolimiitejä poistumatta omasta järjestelmästäsi. Voit myös muuttaa olemassa olevia luottolimiittejä ja tarkastella asiakkaidesi luottoluokituksia tai muita tietoja. Palvelumme avulla säästät paljon aikaa ja minimoit samalla inhimillisten virheiden mahdollisuuden.

Atradius APIn avulla:

 • Voit integroida luottovakuutukseen liittyvät tiedot käytössäsi olevaan taloushallinto-, CRM- tai muuhun järjestelmään.
   
 • Saat käyttöösi laajan valikoiman erilaisia API-palveluja, joista voit valita tarvitsemasi sen mukaan, mitä tietoja haluat integroida.
   
 • Pystyt käsittelemään sinulle tärkeitä prosesseja, esimerkiksi luottolimiittihakemuksia ja maksuhäiriöraportteja, suoraan omissa järjestelmissäsi.

Check uw klanten | Atradius

Nopea ja turvallinen tiedonsiirto

Atradius API on ilmainen, dynaaminen ja joustavasti integroitavissa omiin järjestelmiisi. Kun olet saanut pääsyn API-portaaliin, se on helppo ottaa käyttöön.

API tukee kaikkia yleisesti käytettyjä ohjelmointikieliä, ja käyttöliittymä voidaan mukauttaa helposti yksilöllisiin tarpeisiisi. Tiedot siirretään järjestelmääsi turvallisen ja kaikki  tietoturvastandardit täyttävän yhteyden kautta.

Lue lisää APIsta täällä

Hyödyt

 • Voit hoitaa luottovakuutusasioita omissa tutuissa järjestelmissäsi
 • Vältyt samojen tietojen kirjoittamiselta useisiin eri järjestelmiin.
 • Minimoit manuaalisten virheiden riskin
 • Sinulle jää enemmän aikaa muiden tehtävien hoitamiseen
 • API on helposti ja nopeasti muunneltavissa juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi

Collect@Net

computer-cables_small

Atradius Collections –perintäpalvelun asiakkailla on pääsy web-pohjaiseen perintäpalveluun.


Atradius Atrium

atrium_man_2-1_small

Asiakasportaalimme Atrium tarjoaa helpon pääsyn sopimustietoihin ja luottolimiittien hakuun.


Atradius Insights

atradius-insights-2-1_small

Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun.