Tuotteet ja palvelut

”Atradius on auttanut meitä kasvamaan askel kerrallaan”

Luottopäällikkö, suuri elintarvikealan yritys

Tuotteemme ja palvelumme, kuten luottovakuutus ja perintä, auttavat sinua kasvattamaan liikevaihtoasi turvallisesti. Huomioimme kunkin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja olemme ylpeitä pitkään jatkuneista asiakassuhteistamme.

Luottovakuutus

Credit insurance

Luottovakuutus suojaa myyntisaatavasi riskeiltä kuten asiakkaan maksukyvyttömyydeltä, yrityssaneeraukselta tai konkurssilta.


Global luottovakuutus

Brooklyn bridge New York

Global luottovakuutussopimukset ovat räätälöityjä luottovakuutusratkaisuja suuryrityksille.


Special Products

International freight movement | Atradius

Atradiuksen Special Products -yksikkö tarjoaa luottovakuutusratkaisuja tilanteisiin, joihin tavallinen luottovakuutus ei sovi.


Perintä

Atradius Collections

Atradius Collectionsin asiantuntijat ympäri maailmaa auttavat sinua perimään maksamatta jääneitä laskuja asiakkailtanne aikavyöhykkeestä, valuutasta tai kielestä riippumatta.


Takaukset

Large scale construction | Atradius

Atradius on yksi Suomen ja Pohjoismaiden suurimmista takausyhtiöistä. Kun tilaat takaukset Atradiukselta, asiakkaasi saavat vakuudet vakavaraiselta konsernilta, jolla on vahva luottoluokitus.


 

Contract signing | Atradius

 

 

Case: Rawbite

Lue lisää miten Atradius auttoi Rawbitea kasvamaan kannattavasti.

Tehokkaat online-palvelumme

Atradius Atrium

Atradius Atrium | Credit management portal

Asiakasportaalimme Atrium tarjoaa helpon pääsyn sopimustietoihin ja luottolimiittien hakuun.

Atradius Insights

Eye viewing data |Atradius Insights

Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun.

Collect@Net

Computer cables | Atradius

Atradius Collections –perintäpalvelun asiakkailla on pääsy web-pohjaiseen perintäpalveluun.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.