Tuotteet ja palvelut

”Atradius on auttanut meitä kasvamaan askel kerrallaan”

luottopäällikkö, suuri elintarvikealan yritys

Tuotteemme ja palvelumme on suunniteltu antamaan tukea kaupankäyntiin ja kilpailuetua kaikenkokoisille yrityksille. Tuotteemme tukevat kotimaista ja kansainvälistä kaupankäyntiä ja auttavat minimoimaan luottotappiot. Kokeneet riskienhallinta-ammattilaisemme tuntevat kaikki toimialat.

Luottovakuutus

Luottovakuutus suojaa myyntisaatavasi riskeiltä kuten asiakkaan maksukyvyttömyydeltä, yrityssaneeraukselta tai konkurssilta.

Credit insurance

Takaukset

Atradius on yksi Suomen ja Pohjoismaiden suurimmista takausyhtiöistä. Kun tilaat takaukset Atradiukselta, asiakkaasi saavat vakuudet vakavaraiselta konsernilta, jolla on vahva luottoluokitus.

Wheel loader at construction site

Global luottovakuutus

Global luottovakuutussopimukset ovat räätälöityjä luottovakuutusratkaisuja suuryrityksille.

Brooklyn_bridge_New_York_Bonding

Perintä

Atradius Collectionsin asiantuntijat ympäri maailmaa auttavat sinua perimään maksamatta jääneitä laskuja asiakkailtanne aikavyöhykkeestä, valuutasta tai kielestä riippumatta.

Atradius Kreditversicherung - Produkte für Ihr Forderungsmanagement

Atradius Insights

Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun.

Eye_insights_2_1

Special Products — ratkaisuja erityistarpeisiin

Atradiuksen Special Products -yksikkö tarjoaa luottovakuutusratkaisuja tilanteisiin, joihin tavallinen luottovakuutus ei sovi.

Airplane flying over containers

Atradius Atrium

Asiakasportaalimme Atrium tarjoaa helpon pääsyn sopimustietoihin ja luottolimiittien hakuun.

Atradius Atrium | Credit management portal
Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.