Meistä

"Atradius ymmärtää täysin liiketoimintamme tarpeet ja vaatimukset."

Vishnu Gopie, Pääjohtaja, Credit & AR, LG Electronics LTD

Luottovakuuttamisen, takausten ja perintäpalveluiden asiantuntijoina olemme sitoutuneet rakentamaan vahvoja asiakassuhteita. Teemme yhteistyötä kanssasi ymmärtääksemme ja tukeaksemme liiketoimintaasi.

Johtoryhmä

Johtoryhmä ja hallintoneuvosto ohjaavat toimintaa ottaen huomioon sidosryhmiemme ja asiakkaidemme tarpeet.

Innovaatiojohtaja

Asiakaspalvelun peruskirjan ja innovaatioiden kautta olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaita tuotteita.

Taloudellinen vahvuus

AM Best on antanut Atradius-konsernin luottoluokitukseksi "A" (erinomainen) vakain näkymin, ja Moody's "A1" positiivisin näkymin.

Osakkeenomistajat

Atradius on yksityinen yhtiö, jonka omistavat kokonaisuudessaan Grupo Catalana Occidente, S.A. ja Grupo Compañía Espanõla de Crédito y Caución, S.L.

Avaintiedot ja luvut

Olemme maailman johtava luottovakuutuksia, takauksia ja perintäpalveluja tarjoava yritys, ja meidät tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustamme. Tässä tilannekuvaus liiketoiminnastamme tänä päivänä.

Avaintiedot ja luvut kuva

Vuosikertomukset

Vuosikertomus on täydellinen katsaus Atradiuksen toimintaan menneen vuoden aikana. Raportti sisältää koko vuoden tuloksen ja muuta taloudellista tietoa.

Velkakirjat

Atradius Finance B.V. laski liikkeelle Fixed-to-Float –korkoisen vakuudellisen pääomalainan määrältään 250 miljoonaa euroa.

Vastuullisuus

Uskomme tulevaisuuteen, joka perustuu ympäristön ja yhteisön kannalta kestävään kaupankäyntiin.

Uramahdollisuudet

Olemme globaali yritys ja rekrytoimme lahjakkuuksia ympäri maailmaa. Edustamme myönteistä ja monimuotoista työkulttuuria.

Historia

Vuonna 2020 juhlimme 95-vuotista taivaltamme ja jatkamme kotimaisen sekä kansainvälisen kaupan tukemista maailmanlaajuisesti.

Keizersgracht Office History Teaser

Organisaatiorakenne

Monikansallisen yrityksemme rakenne on suunniteltu optimoimaan tehokkuutta ja vähentämään sääntelyn monimutkaisuutta.

Atradius Suomi

Atradiuksen Suomen toimistossa Helsingissä työskentelee luottovakuuttamisen, takaamisen ja riskienhallinnan asiantuntijoita.