Meistä

"Atradius ymmärtää täysin liiketoimintamme tarpeet ja vaatimukset."

Vishnu Gopie, Pääjohtaja, Credit & AR, LG Electronics LTD

Luottovakuuttamisen, takausten ja perintäpalveluiden asiantuntijoina olemme sitoutuneet rakentamaan vahvoja asiakassuhteita. Teemme yhteistyötä kanssasi ymmärtääksemme ja tukeaksemme liiketoimintaasi.

Johtoryhmä

Johtoryhmä ja hallintoneuvosto ohjaavat toimintaa ottaen huomioon sidosryhmiemme ja asiakkaidemme tarpeet.

Johto ja hallinto

Asiakaspalvelun peruskirjan ja innovaatioiden kautta olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaita tuotteita.

Taloudellinen vahvuus

AM Best on antanut Atradius-konsernin luottoluokitukseksi "A" (erinomainen) vakain näkymin, ja Moody's "A2" vakain näkymin.

Osakkeenomistajat

Atradius on yksityinen yhtiö, jonka omistavat kokonaisuudessaan Grupo Catalana Occidente, S.A. ja Grupo Compañía Espanõla de Crédito y Caución, S.L.

Avaintiedot ja luvut

Olemme maailman johtava luottovakuutuksia, takauksia ja perintäpalveluja tarjoava yritys, ja meidät tunnetaan erinomaisesta asiakaspalvelustamme. Tässä tilannekuvaus liiketoiminnastamme tänä päivänä.

Facts and figures

Vuosikertomukset

Vuosikertomus on täydellinen katsaus Atradiuksen toimintaan menneen vuoden aikana. Raportti sisältää koko vuoden tuloksen ja muuta taloudellista tietoa.

Velkakirjat

Atradius Finance B.V. laski liikkeelle Fixed-to-Float –korkoisen vakuudellisen pääomalainan määrältään 250 miljoonaa euroa.

Uramahdollisuudet

Olemme globaali yritys ja rekrytoimme lahjakkuuksia ympäri maailmaa. Edustamme myönteistä ja monimuotoista työkulttuuria.

Historia

Vuonna 2020 juhlimme 95-vuotista taivaltamme ja jatkamme kotimaisen sekä kansainvälisen kaupan tukemista maailmanlaajuisesti.

Keizersgracht Office History Teaser

Organisaatiorakenne

Monikansallisen yrityksemme rakenne on suunniteltu optimoimaan tehokkuutta ja vähentämään sääntelyn monimutkaisuutta.

Atradius Suomi

Atradiuksen Suomen toimistossa Helsingissä työskentelee luottovakuuttamisen, takaamisen ja riskienhallinnan asiantuntijoita.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.