Asiakasreferenssit

Kuuntele, mitä asiakkaat sanovat yhteistyöstä kanssamme.

Yritykset käyttävät luottovakuutusta monista syistä – myyntisaatavien turvaamisesta aina lyhytaikaisen asiakasrahoituksen tarjoamiseen. Videoilla asiakkaamme kertovat, miksi he käyttävät luottovakuutusta, ja miten luottovakuutus auttaa heitä saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa.

Brook Green Supply -energiahuoltosektori

Asiakkaamme Brook Green Supply kehittää sisäisiä luottoriskinhallintajärjestelmiään markkinanäkemystemme ja luottotietokantojemme avulla.

Solar panels and wind turbines - Brook Green Supply testimonial | Atradius

Lacto testimonial - elintarvikeala

Lacto valitsi Atradiuksen kaikkien luottovakuutusyhtiöiden joukosta. Valinnassa ratkaisevaa oli heidän yhteyshenkilönsä reagointikyky ja kommunikoinnin laadukkuus.

Rounds of cheese stacked on shelves - Lacto Testimonial testimonial | Atradius

Ferm - koneala

FERM International voi myydä myös kehitysmaihin kilpailukykyisin maksuehdoin ja vähäisin riskein, sillä heillä on tukenaan Atradius Dutch State Business (DSB) ja Dutch Good Growth Fund (DGGF).

Jigsaw tool - Ferm International testimonial | Atradius

MBS – ICT-ala

Otettuaan käyttöön Atradiuksen luottovakuutuksen MBS havaitsi, että heidän riskinhallintaprosessinsa kevenivät niin paljon, että henkilöstöllä oli enemmän aikaa asiakkaille.

Man looking at computer screen - MBS testimonial testimonial | Atradius

Janson Bridging - infrastruktuuriala

Janson Bridging (International) käyttää Atradius Dutch State Businessin (DSB) vientiluottovakuutusta tarjotakseen kilpailukykyiset maksuehdot myös kehittyvissä maissa oleville asiakkailleen.

Footbridge - Janson Bridging International testimonial | Atradius

Vero Design - kaasu- ja puutakkasektori

Aiemmin luottotappioista kärsinyt Vero Design kertoo luottovakuutuksemme tuovan heille mielenrauhaa, joten he voivat keskittyä täysipainoisesti tulisijojen tuotantoon ja myyntiin.

Domestic gas fireplace - Vero Design testimonial | Atradius

Georg Jensen Damask - tekstiilisektori

Tekstiilialalla toimiva tanskalainen Georg Jensen Damask on asiakkaamme ketteryytemme ja paikalliset markkinat eri puolilla maailmaa tuntevien asiantuntijoidemme ansiosta.

Sewing machine - Georg Jensen Damask testimonial | Atradius

El Ganso – vähittäiskaupan muotiala

El Ganso kiittää meitä siitä, että olemme auttaneet heidän muotibrändiään kasvamaan Espanjan kotimarkkinoille keskittyneestä startup-yrityksestä menestyväksi kansainväliseksi toimijaksi.

Woman in clothing shop - El Ganso testimonial | Atradius

KMOdynamoo – markkinoinnin ala

Asiakkaiden maksuviiveet saivat sisältömarkkinointitoimisto KMOdynamoon ottamaan käyttöönsä Atradius luottovakuutuksen, joka auttaa heidän riskienhallinnassaan.

Man looking at computer screen - KMOdynamoo testimonial | Atradius

Calidad Pascual – juoma-ala

Calidad Pascual tekee yhteistyötä kansainvälisen luottovakuutusyhtiön Crédito y Caución Atradiuksen kanssa saadakseen lisätietoja kansainvälisistä markkinoista.

Drink bottling plant - Calidad Pascual testimonial | Atradius

Ayonz – kodinkoneala

Australialainen startup Ayonz teki yhteistyötä kanssamme vahvistaakseen riskienhallintaansa, joten he voivat nyt keskittyä ydinliiketoimintaansa ja kasvaa turvallisesti.

Washing machine appliance - Ayonz testimonial | Atradius

Omron – sähkökoneiden ala

Omron on saavuttanut kestävän kasvun ja selvinnyt Kiinan ja Yhdysvaltojen välisiin kauppasuhteisiin ja alueellisen tuotannon muutoksiin liittyvistä epävarmuustekijöistä.

Manufacturing circuit boards - Omron testimonial | Atradius

Lubo Recycling Solutions – Kierrätysala

Yhteistyössä kanssamme Lubo Recycling Solutions sai yhteyden Dutch Good Growth Fundiin laajentaakseen rahoitusta asiakkaalleen Afrikassa.

Recycling paper

E.ON – Energiasektori

Atradiuksen luottovakuutus antoi E.ON:ille mahdollisuuden hyötyä monikansallisille yrityksille suunnatusta ratkaisustamme.

Wind turbine