Special Products — ratkaisuja erityistarpeisiin

Atradiuksen Special Products -yksikkö tarjoaa luottovakuutusratkaisuja tilanteisiin, joihin tavallinen luottovakuutus ei sovi.

Airplane_flying_over_containers_big_fi

Special Products -tuotteet on räätälöity vastaamaan yksittäisiä riskejä kaupankäynnissä ja otamme myös huomioon kehittyvän taloudellisen ja geopoliittisen ympäristön. Tarjoamme ratkaisuja tilanteisiin, joihin tavallinen luottovakuutus ei sovi kuten peruuttamattomat limiitit, yksittäiset tilanteet ja kaupan rahoitukset eri puolella maailmaa. Teemme läheistä yhteistyötä vakuutuksenottajien ja ostajien kanssa varmistaaksemme, että ratkaisumme ovat toimivia yrityksellesi.

Esimerkkejä Special Products -palveluista:

  • luottovakuutus, joka turvaa myyntisaatavat yhdeltä julkiselta tai yksityiseltä sektorilta toimivalta ostajalta
  • yksittäisen sopimuksen suojaaminen
  • toimitusta edeltävän riskin suoja
  • avainasiakkaisiin ja riskikeskittymiin liittyvät riskit

Excess of Loss -ratkaisut

Koko liikevaihdon vakuuttaminen Excess of Loss -ratkaisulla. Suunniteltaessa suojaa, voimme auttaa alla olevissa tapauksissa:

  • Korkea omavastuu
  • Hyväksymisraja
  • Peruuttamattomat limiitit

Lisärahoitusta kaupankäyntiin

Joissakin tapauksissa saatat tarvita lisätukea suojaamaan kaupan rahoitusta. Suojauskeinot voivat vaihdella mutta ne voivat sisältää myös laajennetun luottolimiitin.

Business_woman_in_meeting_fi
 

 

 

Suoja ennakkoon maksettujen tuotteiden toimitusriskiä vastaan

Ennakkomaksuihin liittyy aina riskejä, joilta voi olla mahdotonta välttyä esimerkiksi paikallisen lainsäädännön tai tilannekohtaisten tekijöiden vuoksi. Olemme kehittäneet tällaisia tilanteita varten tuotteita, joiden avulla voit turvata maksamasi ennakkomaksut ja vientiä edeltävän rahoituksen.

Takauksen perusteeton käyttöönotto

Jos kyseessä on hankala asiakas tai hallitsematon poliittinen selkkaus, antamasi takaus saatetaan uhata ottaa käyttöön, vaikkei tilanne oikeuttaisi siihen. Special Products -tuotteet suojaavat sinua myös tällaisissa tapauksissa.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.