Luottovakuutus suuryrityksille

Räätälöidyt luottovakuutusratkaisut monikansallisille yrityksille.

Atradius on erikoistunut vastaamaan monikansallisten yritysten luottovakuutustarpeisiin. Atradius auttaa monikansallisia yrityksiä kasvamaan kehittämällä globaaleja ratkaisuja dynaamisen liike-elämän tarpeisiin.

 

 

 

 

Hong Kong skyline | Atradius

 

 

 

 

 

Ymmärrämme monikansallisia yrityksiä

Vankka kokemus on merkityksellinen asia kansainvälisille asiakkaille. Olimme aikoinaan ensimmäinen vakuutusyhtiö, joka toi markkinoille monikansallisille yrityksille suunnatun luottovakuutuksen. Yli 90 vuoden kokemus ja merkittävien yhtiöiden osoittama luottamus todistavat, että ymmärrämme syvällisesti rajat ylittävän kaupankäynnin erityistarpeet.

Eric den Boogert
toimitusjohtaja, Atradius Aasia

Monikansalliset yritykset tarvitsevat poikkeuksellisen laadukkaita riskienhallintaratkaisuja. Me ymmärrämme, millaista on toimia eri markkina-alueilla maailmankaupan trendien vaihdellessa.

Tunnemme paikalliset kulttuurit ja kielet ja pystymme tarvittaessa reagoimaan nopeasti paikallisessa lainsäädännössä tai taloudellisessa toimintaympäristössä tapahtuviin muutoksiin. Henkilökohtaisen lähestymistapamme kautta pääset hyödyntämään asiantuntemustamme ja kokemustamme.

Luottovakuutuksen etuja:

  • Olemme tukenasi, missä päin tahansa maailmaa oletkin - Voit hyödyntää Atradiuksen laajaa, yli 50 maahan ulottuvaa konttoriverkostoa ja niissä työskentelevien ihmisten paikallista asiantuntemusta.
  • Yksi joustava sopimus - Moduuleista muodostuva luottovakuutussopimus räätälöidään yrityksesi strategian ja tavoitteiden mukaan.
  • Yksi tiimi, henkilökohtaisempi palvelu - Atradius muodostaa maailmanlaajuisen tiimin, joka tarjoaa sinulle kokonaisvaltaista palvelua. Et tarvitse muita luottovakuutusyhtiöitä.
  • Yhdenmukaisuus kaikilla markkinoilla ja kielillä - Sopimuksesi sisältö on sama kaikilla kielillä.
     

Special Products

Niissä tilanteissa, kun perinteiset ratkaisut eivät riitä, Special Products -yksikkömme tarjoaa täysin mittatilaustyönä tehtyjä ratkaisuja esimerkiksi turvaamaan toimintaanne odottamattomilta taloudellisilta tai poliittisilta tapahtumilta tai valuuttakurssimuutoksilta. Lisäksi tarjoamme tukea saatavakantojen arvopaperistamisessa.

Atradius Special Products voi toimia erillisenä tuotteena, osana laajempaa sopimusta tai ylimääräisenä lisänä nykyiseen luottovakuutussopimukseen.

Kehittyneitä työkaluja luottovakuutussopimuksen hallintaan

Atradius Insights

Atradius Insights on monipuolinen analyysityökalu verkossa. Se on kehitetty läheisessä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, ja sen avulla voit tunnistaa riskejä, seurata ostajaportfoliota ja löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Atradius Insights  asettaa uuden standardin luottoriskien hallintaan.

Atradius Atrium

Hallinnoit sopimustasi helposti Atradius Atriumin kautta. Tämän uuden sopimusten hallintajärjestelmän kautta hallinnoit helposti luottolimiittejä, seuraat vahinkotapausten edistymistä ja teet muutoksia reaaliajassa. Atrium sisältyy kaikkiin luottovakuutussopimuksiin. Atrium on turvallinen, web-pohjainen sopimusten hallintajärjestelmä. Täysin integroitu alusta on suunniteltu helpottamaan luotonhallinnan prosesseja.

Atradius Buyer Ratings

Atradius Buyer Ratings -työkalu tarjoaa katsauksen portfolion ostajiin. Pääset palveluun suoraan Atriumin kautta. Atradius Buyer Ratings tarjoaa runsaasti arvokasta tietoa ja näkemyksiä, jotka auttavat sinua arvioimaan, kenen kanssa voit käydä kauppaa kannattavasti. Mitä paremmin teillä on tietoa päätöksistä, sitä tehokkaampaa on myös luottojen hallinta kokonaisuudessaan.