Takaukset

Monilla toimialoilla sopimuksen solmimisen ehtona on, että tavaroita tai palveluita tarjoava osapuoli pystyy antamaan sopimuksen edellyttämän takauksen. Atradius on takaamisen asiantuntija.

Paikallisten asiantuntijatiimiemme lisäksi käytössäsi on myös kansainvälinen verkostomme. Sen kautta voimme myöntää takauksia myös kansainvälistä kauppaa käyville yrityksille. Soita meille ja kysy lisää puh. +358 (0)9 6811 2450

Takaukset

Monilla toimialoilla sopimuksen solmimisen ehtona on, että tavaroita tai palveluita tarjoava osapuoli pystyy antamaan sopimuksen edellyttämän takauksen. Atradius on takaamisen asiantuntija.

Lue lisää takauksista tai ota meihin yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.

Paikallisten asiantuntijatiimiemme lisäksi käytössäsi on myös kansainvälinen verkostomme. Sen kautta voimme myöntää takauksia myös kansainvälistä kauppaa käyville yrityksille.

Atradiuksen takausvakuutusasiakkaana:

  • Saat käyttöösi takauslimiitin, jonka määrä ja hinta on sovittu etukäteen, ilman tarvetta pantata meille mitään vastavakuutta
  • Pankkien myöntämät limiitit vapautuvat käytettäviksi varsinaisiin rahoitustarpeisiin
  • Voit hyödyntää kansainvälistä verkostoamme

Takausasiakkaat

Koska meille ei tarvitse pantata mitään vastavakuutta, Atradiuksen asiakkaiden on täytettävä seuraavat kriteerit:

  • Takaustarpeiden on oltava vähintään noin 0,5 miljoonaa euroa vuositasolla
  • Vähintään kolmen vuoden voitollinen liiketoiminta
  • Taseen omavaraisuusaste vähintään 30%.

 

Miksi Atradius

Olemme pankeista riippumaton toimija. Kun tilaat takaukset meiltä, pankkien myöntämät limiitit ovat käytettävissäsi varsinaisiin rahoitustarpeisiin. Koska emme vaadi vastavakuuksia, neuvotteluasemasi pankin suuntaan vahvistuu. Jos yrityksesi on monikansallinen, voimme tehdä konsernitasoisen takauslimiittisopimuksen ja liittää siihen paikalliset tytäryritykset.

Voimme tarjota kilpailukykyisen hinnan ja, koska olemme takausalan asiantuntija, saat meiltä myös neuvoja ja ohjeita eri takaustyyppeihin sekä eri toimialojen ja maantieteellisten alueiden vaatimuksiin liittyen.

Yleistä takauksista

generelt om garantier

Atradius tarjoaa kaupallisia takauksia eli kaikkia muita kuin lainatakauksia.


Takauslajit

 Garantityper

Atradiuksen takausvalikoimasta saat esimerkiksi ennakkomaksutakaukset, työaikaiset takaukset, takuuajan takaukset, tarjoustakaukset, toimitustakaukset, ympäristölupatakaukset ja maksuntakaukset


Yhteystiedot

Sähköposti: takaukset.fi@atradius.com
Puh. +358 (0)9 6811 2450