GDPR

Meistä

Atradius on kansainvälinen luottovakuutuksia, takauksia ja perintäpalveluita tarjoava yritys, joka on läsnä yli 50 maassa. Atradiuksen tarjoamat tuotteet eli luottovakuutus, takaukset ja perintäpalvelut auttavat yrityksiä suojautumaan riskeiltä, jotka liittyvät luotolliseen myyntiin. Atradius toimii ainoastaan B2B-markkinoilla.

Tietoa EU:n yleisestä tietosuoja-asetuksesta (GDPR)

EU:n yleinen tietosuoja-asetus astui voimaan 25. toukokuuta 2018. GDPR vahvistaa yksityisten henkilöiden oikeuksia koskien henkilötietoja ja pyrkii yhdistämään tietosuojalakeja kaikkialla Euroopassa riippumatta siitä, missä henkilötietoja käsitellään. 

GDPR ja henkilökohtaiset tiedot

Henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia yksilöityyn tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön (rekisteröityyn) liittyvää tietoa.

Keskitymme pääosin yrityksiin ja liiketoimintaan

Toimimme B2B-markkinoilla. Tarjotessamme tuotteita ja palveluita keräämme ja käsittelemme myös yrityksiä ja liiketoimintaa koskevia tietoja. Tämän prosessin aikana käsittelemme myös tietoja, jotka voivat liittyä henkilötietoihin EU:n lainsäädännön mukaisesti. Tähän sisältyy yksilöön liittyviä henkilökohtaisia tietoja (esim. toiminimellä yritystoimintaa harjoittava henkilö, yrityksen johtaja, tosiasiallinen omistaja tai ammatillinen yhteyshenkilö).

Lisäksi tallennamme niiden henkilöiden yhteystiedot, joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa tai jotka ovat tilanneet Atradiuksen sähköposti-ilmoituksia. 

Henkilökohtaiset tiedot

Voit luottaa siihen, että henkilötietojesi käsittely on meille tärkeää. Olemme sitoutuneet käyttämään henkilötietojasi huolellisesti ja turvallisesti. Suojaamme henkilötietojasi kaikilla alueilla, myös silloin, kun käytät verkkosivustojemme, -sovelluksiamme ja portaalejamme tai tilaat uutiskirjeitämme. Työskentelemme suojataksemme henkilötietosi oletpa sitten meidän asiakkaamme, asiakkaamme yhteyshenkilö, käyt kauppaa (vastapuolena) asiakkaidemme kanssa tai kun teet kauppaa kanssamme liikekumppanina tai toimittajana.

Tietosuojalausunto

Katso Tietosuojaseloste-sivumme ja tutustu tarkemmin siihen, miten käytämme henkilötietojasi. Tuo sivu sisältää tiedot, joita meidän on annettava liittyen henkilötietojen käsittelyyn EU:n lainsäädännön mukaisesti. Se sisältää yleiskatsauksen siitä, mitä henkilötietoja keräämme, miten käytämme näitä tietoja ja kuinka kauan henkilötietoja säilytetään. Tietosuojalausunnossa on myös tietoja siitä, miten voit käyttää ja päivittää henkilötietojasi sekä oikeutesi rekisteröitynä asiakkaana.

Ole yhteydessä meihin

Jos sinulla on palautetta tai kysymyksiä liittyen henkilötietojesi käsittelyyn, ota yhteyttä.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.