Perintä

Varmistamme, että saat rahasi takaisin.

Varmistamme, että saat rahasi takaisin. Atradius Collectionsin asiantuntijat ympäri maailmaa auttavat sinua perimään asiakkaittesi maksamatta jättämiä laskuja aikavyöhykkeestä, valuutasta tai kielestä riippumatta.

Atradius Collections

Atradius Collectionsin asiantuntijat ympäri maailmaa auttavat sinua perimään maksamatta jääneitä laskuja asiakkailtanne aikavyöhykkeestä, valuutasta tai kielestä riippumatta.

 

(FI-fi) collections 1 (image)

Me perimme saatavasi

Perintäasiantuntijoina tunnemme jo useimmat selitykset, joita yleensä kuulet yrityksiltä, kun laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Tiedämme, miten niihin on reagoitava ja toimittava tehokkaan perinnän varmistamiseksi.

Atradius Collections tarjoaa monenlaisia perintäratkaisuja maksumuistutuspalveluista laskujen perintään. Kokemuksesta tiedämme, että ennakoiva ja henkilökohtainen lähestymistapa tuottaa usein parhaan lopputuloksen. Esimerkiksi maksuvaikeuksista kärsivän asiakkaanne kanssa ajoissa laadittu maksusuunnitelma saattaa mahdollistaa koko velan takaisinmaksun ja asiakassuhteen jatkumisen. Teemme kanssanne tiivistä yhteistyötä löytääksemme parhaan ratkaisun.

Meillä on alan paras integroitu verkosto, jota tukevat kansainvälinen perintäasiantuntijatiimimme ja maailmanlaajuinen IT-alustamme.

  • Atradius Collections -perintäpalveluiden onnistumisprosentti on 79,3
  • Tarjoamme palveluita lähes kaikkialla (96 % maailman maista)
  • Käsittelemme vuosittain yli 80.000 tapausta
  • Palvelemme yli 10.000 asiakasta

Meillä on laaja maailmanlaajuinen verkosto, johon kuuluu yli 480 asiantuntijaa ja lakiasiaintoimistoa, jotka puhuvat paikallista kieltä ja tuntevat paikallisen kulttuurin ja lainsäädännön.

(FI-fi) collections 2 (image)

Peri maksamattomat laskut helposti verkossa. Verkkoalustallamme voit rekisteröidä erääntyneet saatavat, minkä jälkeen voit seurata perintäprosessia. Saat rahasi heti, kun velka on peritty.

Perintäpalvelun edut?

  • Hanki nopea ja maksuton tarjous
  • Rekisteröi useita perintätapauksia kerrallaan
  • Pysy perintätapausten osalta ajan tasalla ympäri vuorokauden

 

Vastaanota Ilmainen Tarjous

Lue lisää palvelusta

Kotisivut

Vieraile kotisivuillamme.