Vuosikertomukset

Vuosikertomus on täydellinen katsaus Atradiuksen toimintaan menneen vuoden aikana. Raportti sisältää koko vuoden tuloksen ja muuta taloudellista tietoa.

Vuosikertomuksemme antavat kattavan kuvan Atradiuksen toiminnasta ja tuloksesta. Voit ladata tuoreimman vuosikertomuksen ja sen tiivistelmän tämän sivun alalaidasta (Download Adobe Reader).

Atradiuksen vuosikertomus 2018 – Yhteistyössä kasvuun

 

 

 

 

Atradius Annual Report 2018 - Image of woman looking at DNA | Atradius

 

 

 

 

                               Download the annual report         Download the report summary

Me Atradiuksella haluamme vahvistaa asiakkaidemme luotonhallintaa ja auttaa heitä käymään kauppaa kilpailukykyisesti ja turvallisin mielin. Riippumatta siitä, missä päin maailmaa käyt kauppaa, haluamme auttaa sinua menestymään.

Ymmärrämme asiakkaidemme liiketoimintaa ja teemme tiivistä yhteistyötä heidän kanssaan. Näin voimme tarjota ensiluokkaista palvelua kunkin yrityksen tarpeet huomioon ottaen.
Vuonna 2018 vakuutusmaksutulomme kasvoivat 3,8% (5,3% kiinteillä valuuttakursseilla). Vuoden 2018 tuloksemme kasvoi puolestaan 202,7 miljoonaan euroon, mikä merkitsee 8,8 prosentin kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Saavutimme vankan 43,7% korvausmenosuhteen maksamalla asiakkaille yli 834 miljoonan edestä saatavia, joita asiakkailtamme ostaneet yritykset eivät maksaneet heille.

Näkymät vuodelle 2019

Kaiken kaikkiaan vuoden 2019 talousolosuhteiden odotetaan olevan haastavampia kuin vuonna 2018. Olemme kuitenkin hyvin valmistautuneita, ja asiakkaamme voivat luottaa siihen, että autamme heitä minimoimaan riskejä ja tunnistamaan uusia mahdollisuuksia.

Isidoro Unda, Atradiuksen toimitusjohtaja kommentoi:
”Hyvät luvut ovat jälleen tulosta vahvasta yrityskulttuurista, kansainvälisestä laajentumisesta ja tehokkuuteen tähtäävien ideoitten toteuttamisesta. Haluamme parantaa asiakkaillemme tarjottavien palveluiden laatua. Maailmanlaajuisen taloudellisen epävarmuuden myötä nämä parannukset auttavat meitä vastaamaan tulevina vuosina entistä paremmin asiakkaidemme kasvaviin tarpeisiin ja jatkamaan liiketoimintamme laajentamista.”

Aiheeseen liittyviä sivuja

Johtoryhmä

Johtoryhmä ja hallintoneuvosto ohjaavat toimintaa ottaen huomioon sidosryhmiemme ja asiakkaidemme tarpeet.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.