Meistä

”Atradius ymmärtää täydellisesti liiketoimintamme tarpeet ja vaatimukset”

Vishnu Gopie, pääjohtaja, Credit & AR, LG Electronics

Olemme maailman johtava luottovakuutuksia, takauksia ja perintäpalveluja tarjoava yritys ja tunnettuja erinomaisesta asiakaspalvelustamme. Teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja kehitämme heidän tarpeisiinsa Business Intelligence -työkaluja, kuten Insights. Koska tunnemme asiakkaamme hyvin, voimme tukea heitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Atradius Suomi

Atradiuksen Suomen toimistossa Helsingissä työskentelee luottovakuuttamisen, takaamisen ja riskienhallinnan asiantuntijoita.

Atradius Kreditversicherung - Discussing figures in business meeting

Atradius maailmanlaajuisesti

Atradius tarjoaa luottovakuutuksia, takauksia ja perintäpalveluja maailmanlaajuisesti ja on läsnä 50 maassa.

Business meeting
Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.