"Atradiuksen luottovakuutuksen avulla olemme voineet laajentaa toimintaamme maailmanlaajuiseksi."

rahoitusanalyytikko, suuri elektroniikka-alan yritys

Teemme kanssasi yhteistyötä

Olemme erikoistuneet luottovakuuttamiseen, takauksiin ja perintäpalveluihin. Tavoitteenamme on luoda kestäviä asiakassuhteita. Teemme kanssasi tiivistä yhteistyötä, jotta ymmärrämme liiketoimintaasi ja voidaksemme tarjota ratkaisuja, joista yrityksesi todella hyötyy.

Lue lisää meistä

Yhteistyö Atradiuksen kanssa helpottaa elämäämme. Minun ei tarvitse pohtia, kenelle myydään luotolla ja kenelle ei.

Morten Fullerton, Atradius case study

Tuotteet

Luottovakuutus

Luottovakuutus suojaa myyntisaatavasi riskeiltä kuten asiakkaan maksukyvyttömyydeltä, yrityssaneeraukselta tai konkurssilta.

Global luottovakuutus

Global luottovakuutussopimukset ovat räätälöityjä luottovakuutusratkaisuja suuryrityksille.

Special Products — ratkaisuja erityistarpeisiin

Atradiuksen Special Products -yksikkö tarjoaa luottovakuutusratkaisuja tilanteisiin, joihin tavallinen luottovakuutus ei sovi.

Takaukset

Atradius on yksi Suomen ja Pohjoismaiden suurimmista takausyhtiöistä. Kun tilaat takaukset Atradiukselta, asiakkaasi saavat vakuudet vakavaraiselta konsernilta, jolla on vahva luottoluokitus.

Perintä

Atradius Collectionsin asiantuntijat ympäri maailmaa auttavat sinua perimään maksamatta jääneitä laskuja asiakkailtanne aikavyöhykkeestä, valuutasta tai kielestä riippumatta.

Atradius Insights

Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun.

Julkaisut

Argentina: clock is ticking 100 days after elections

Economic Note

  • Argentina
  • yleinen talouskatsaus

11 helmikuu 2020

The herculean task of restructuring Argentina's debt is underway but the risk of a disorderly default remains high.

Yhteystiedot

Nimi: Atradius Suomi - luottovakuutus
Puh.: 09 6811 2422
Sähköposti:
Nimi: Atradius Suomi - takaukset
Puh.: 09 6811 2450
Sähköposti:

Atradiuksella on toimistoja 50 maassa. Näet konttorien yhteystiedot valitsemalla ensin  maan.

Ota meihin yhteyttä

LinkedIn Atradius Suomi

LinkedIn

Löydät meidät myös muualta verkosta.

LinkedIn-profiiliin
Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.