Uramahdollisuudet

Olemme globaali yritys ja rekrytoimme lahjakkuuksia ympäri maailmaa. Edustamme myönteistä ja monimuotoista työkulttuuria.

Liiketoimintamme ytimenä on vaalia hyviä asiakassuhteita. Teemme tämän kehittämällä viihtyisän, hyvään yhteistyöhön perustuvan työympäristön. Tämä pätee myös asiakkaisiimme, joiden kanssa haluamme rakentaa vahvoja kumppanuuksia.

Palkitsevan uran rakentaminen

Tiedämme, että suoritat työsi parhaiten, kun se on stimuloivaa ja palkitsevaa. Me Atradiuksella kannustamme kaikkia antamaan parhaansa, kehittämään taitojaan ja olemaan kunnianhimoisia; ei pelkästään Atradiuksen vaan myös itsensä vuoksi.

Työntekijänä sinua kannustetaan ottamaan vastuu omasta urakehityksestäsi. Me opastamme, tuemme koulutusmahdollisuuksilla ja kannustamme olemaan kunnianhimoisia.

Collect@Net_bw_red-mug_small

 

Työskentely positiivisessa työkulttuurissa

Myönteisten suhteiden rakentaminen kollegoiden sekä asiakkaiden välillä on meille keskeinen periaate. Olemme tasa-arvoinen työpaikka ja uskomme vahvasti siihen, että jokaisella on oikeus tulla kohdelluksi samanlaisella arvostuksella ja kunnioituksella.

Olemme monikansallinen yritys ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia kansainväliseen työhön. Monissa toimistoissamme työntekijät edustavat monia eri kansallisuuksia.

Yhtiömme arvomaailma kertoo siitä, miten näemme itsemme ja työntekijämme. Olemme asiantuntijoita alallamme ja työskentelemme innovaatiokulttuurissa, jossa hyödynnämme uusinta tekniikkaa kehittämällä välineitä asiakkaidemme avuksi. Uskomme yhteistyöhön ja tiimityöskentelyyn sekä asiakassuhteiden kehittämiseen.

sports_event_2015_small

Erotumme joukosta

Olemme sitoutuneet Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compact -perisaatteeseen . Yritysvastuumme kannustaa kohtelemaan toisiamme rehellisesti ja kunnioittavasti. Paikallisella tasolla tämä antaa työntekijöille mahdollisuuden osallistua ympäristö- ja hyväntekeväisyystoimintaan.

Työskentely Atradiuksessa

Ohessa Atradiuksen työntekijät kertovat työskentelystään yhtiön eri toiminnoissa

 

Atradius Careers case study | FrankFrank Rønsholt

Kahvi maistuu parhaalta Milanossa

Yhtenä päivänä IT-asiantuntija Frank Rønsholt valmistelee työasemia Helsingissä ja seuraavalla viikolla hän on jo matkalla Tokioon siirtämään ylikuumentuneita ja maanjäristysuhan alla olevia palvelimia. Asiakkaiden ja työntekijöiden käyttämien järjestelmien on toimittava hyvin aina Shanghain auringonnoususta Honolulun auringonlaskuun.

Milano, Istanbul, Tukholma, Tokio – nimeä mikä tahansa kaupunki ja 44-vuotias Frank Rønsholt on käynyt siellä. Ja todennäköisesti näihin liittyy aina hyvä tarina. Se voi olla hengästyttävä tarina odottamattomasta ongelmasta, joka on ratkaistu vuorokaudessa. Eri kulttuureissa on erilaisia aikakäsitteitä ja tästä johtuen on tullut ajoittain läheltä piti tilanteita.

Valmistautunut kaikkeen

Frank tietää harvoin, mitä tulee kohtaamaan saapuessaan ratkaisemaan asiaa. Mutta hän ei näe tätä ongelmana vaan nauttii juuri tästä arvaamattomuudesta. "Jos kaikki vain toimii niin kyllä, olen tehnyt erinomaista työtä. Tilanteet kehittyvät todella jännittäviksi, kun seison paikan päällä ja tiedän, että ratkaisun on löydyttävä heti. Tiedämme, että jos emme löydä ratkaisua, voimme yhtä hyvin mennä kotiin, joten kun asiat onnistunut, tunne on mahtava.”

Se, että Frank onnistuu, on hyvä yhdistelmä itsepäisyyttä, kokemusta ja vahvaa tunnetta siitä, missä virhe on tapahtunut.

Frank on tunnettu kasvo Atradiuksen toimistoissa. IT-asiantuntija Kööpenhaminasta otetaan aina hyvin vastaan ja hänelle tarjotaan kahvia automaateista ympäri maailman. Missä on parasta kahvia? Frankilla ei ole siitä epäilystäkään. “Espresso kahviautomaatista Milanossa maistuu oikealle kahville”.

Atradius careers case study | BartBart Poublon

Unelman elämistä ja matkustelua ympäri maailmaa

Ottaen huomioon, että Bart Poublon ei ollut innokas opiskelemaan kieliä koulussa, hänen kielitaitonsa on vaikuttava, sillä hän puhuu englantia, ranskaa, hollantia, saksaa ja hieman japania. Hän suhtautuu kuitenkin kielitaitoonsa vaatimattomasti todeten kielitaidon karttuneen matkailun myötä.

“Ensimmäinen työpaikkani oli kirjanpitäjänä kotini lähellä Belgiassa. Jonkin ajan kuluttua tajusin, ettei tämä ollut sellaista työtä, jota olisin halunnut tehdä eläkeikään saakka. Halusin matkustella”, hän toteaa.

Bart jätti kirjanpitotyöt, aloitti työn Atradiuksen Risk Services -tiimissä Pariisissa ja on työskennellyt Atradiuksella siitä lähtien. Työ on vienyt hänet Ranskaan, Englantiin, Japaniin, Australiaan ja Hong Kongiin.

Aasian-Tyynenmeren riskienhallintatiimi

Nykyisin Bart toimii Hong Kongissa Aasian-Tyynenmeren riskienhallintatiimin johtajana. Hän on vastuussa noin 60 luottoanalyytikosta koko alueella Shanghaista Sydneyyn. “Työhöni kuuluu ohjata tiimiä tekemään hyviä ja nopeita limiittipäätöksiä asiakkaille ja toisaalta kontrolloimaan Atradiuksen riskiä”, Bart kertoo.

Uramahdollisuudet

Olemme kansainvälinen yritys ja rekrytoimme lahjakkuuksia kaikkialla maailmassa. Katso haluamasi maan paikallinen Atradius –sivusto ja etsiä avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostissa suoraan ansioluettelon ja hakemuksen jobs@atradius.com.

Lue lisää uramahdollisuuksista ja avoimista tehtävistä täältä.

Australia Austria
Belgium FR Belgium NL
Czech Republic Denmark
France Germany
The Netherlands Sweden
United States