Uramahdollisuudet

Olemme globaali yritys ja rekrytoimme lahjakkuuksia ympäri maailmaa. Edustamme myönteistä ja monimuotoista työkulttuuria.

Liiketoimintamme ytimenä on vaalia hyviä asiakassuhteita. Teemme tämän kehittämällä viihtyisän, hyvään yhteistyöhön perustuvan työympäristön. Tämä pätee myös asiakkaisiimme, joiden kanssa haluamme rakentaa vahvoja kumppanuuksia.

Palkitsevan uran rakentaminen

Tiedämme, että suoritat työsi parhaiten, kun se on stimuloivaa ja palkitsevaa. Me Atradiuksella kannustamme kaikkia antamaan parhaansa, kehittämään taitojaan ja olemaan kunnianhimoisia; ei pelkästään Atradiuksen vaan myös itsensä vuoksi.

Työntekijänä sinua kannustetaan ottamaan vastuu omasta urakehityksestäsi. Me opastamme, tuemme koulutusmahdollisuuksilla ja kannustamme olemaan kunnianhimoisia.

Woman holding mug Atradius Collect@Net

 

Työskentely positiivisessa työkulttuurissa

Myönteisten suhteiden rakentaminen kollegoiden sekä asiakkaiden välillä on meille keskeinen periaate. Olemme tasa-arvoinen työpaikka ja uskomme vahvasti siihen, että jokaisella on oikeus tulla kohdelluksi samanlaisella arvostuksella ja kunnioituksella.

Olemme monikansallinen yritys ja tarjoamme runsaasti mahdollisuuksia kansainväliseen työhön. Monissa toimistoissamme työntekijät edustavat monia eri kansallisuuksia.

Yhtiömme arvomaailma kertoo siitä, miten näemme itsemme ja työntekijämme. Olemme asiantuntijoita alallamme ja työskentelemme innovaatiokulttuurissa, jossa hyödynnämme uusinta tekniikkaa kehittämällä välineitä asiakkaidemme avuksi. Uskomme yhteistyöhön ja tiimityöskentelyyn sekä asiakassuhteiden kehittämiseen.

Atradius sports event

Erotumme joukosta

Olemme sitoutuneet Yhdistyneiden Kansakuntien Global Compact -perisaatteeseen . Yritysvastuumme kannustaa kohtelemaan toisiamme rehellisesti ja kunnioittavasti. Paikallisella tasolla tämä antaa työntekijöille mahdollisuuden osallistua ympäristö- ja hyväntekeväisyystoimintaan.

Työskentely Atradiuksessa

Ohessa Atradiuksen työntekijät kertovat työskentelystään yhtiön eri toiminnoissa