Atradius maailmanlaajuisesti

Atradius tarjoaa luottovakuutuksia, takauksia ja perintäpalveluja maailmanlaajuisesti ja on läsnä 50 maassa.

Olemme osa Grupo Catalana Occidentea (GCO.MC), joka on johtava espanjalainen vahinkovakuutusyhtiö ja maailmanlaajuinen luottovakuutuskonserni.

Atradius-konsernista lyhyesti

Luottovakuutus- ja perintätuotteemme auttavat yrityksiä suojautumaan asiakkaiden maksuvalmiuteen liittyviltä riskeiltä silloin, kun tuotteita ja palveluja myydään luotolla. Takaustuotteemme puolestaan mahdollistavat erilaisten sopimusvelvoitteiden, kuten esimerkiksi urakka- ja takuuaikaisten vastuiden täyttämisen.

 

Avaintietoja Atradiuksesta

Atradius N.V.:n omistavat kokonaisuudessaan Grupo Catalana Occidente, S.A. ja Grupo Compañia Española de Crédito y Caución, S.L.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarkempi selvitys omistajasuhteista löytyy konsernin englanninkielisiltä sivuilta.

  • pääkonttori Amsterdamissa
  • yli 90 vuoden kokemus vientitoiminnan tukemisesta
  • maksutulo yli 1,8 miljardia euroa
  • 160 toimistoa yli 50 maassa maailmanlaajuisesti
  • 3.700 työntekijää
  • asiantuntijaorganisaatio, jolla on käytössään kehittyneet tietojärjestelmät ja tietoja yli 240 miljoonasta yrityksestä ympäri maailman

Organisaatiorakenne

Kansainvälisen yrityksemme toimintarakenne optimoi tehokkuutta ja pyrkii vähentämään sääntelyn monimutkaisuutta eri lainkäyttöalueilla ympäri maailmaa. Lisätietoja organisaatiorakenteesta löytyy konsernin englanninkielisiltä sivuilta.

Luottoluokitus

A.M. Best on antanut Atradius-konsernin luottoluokitukseksi "A" (erinomainen) vakain näkymin, ja Moody's "A3" myöskin vakain näkymin. Molemmat luottoluokitukset vahvistavat sen, että Atradius N.V. on vakavarainen toimija omalla alallaan. Lisätietoja luottoluokituksesta löydät konsernin englanninkielisiltä sivuilta.

 

Atradius N.V.:n hallinto- ja ohjausjärjestelmä

Atradiuksen holding-yhtiön johdossa ovat johtoryhmä ja hallintoneuvosto, jotka ohjaavat konserniyritysten toimintaa. Johtoryhmään kuuluu viisi jäsentä ja se on vastuussa siitä, että Atradius saavuttaa vaaditut tavoitteet ja että haluttu tulos saavutetaan valittujen strategioiden ja toimintatapojen kautta. Yhtiökokous nimittää johtoryhmän jäsenet hallintoneuvoston asettaman palkitsemis- ja nimitystoimikunnan suositusten perusteella.

Johtoryhmään kuuluvat:

Isidoro Unda, johtoryhmän puheenjohtaja ja Atradiuksen toimitusjohtaja, CEO

Andreas Tesch, markkinointijohtaja, CMO

Christian van Lint, riskinhallintajohtaja, CRO

Claus Gramlich-Eicher, talousjohtaja, CFO

Marc Henstridge, vakuutustoimintojen johtaja, CIO

 

Lue lisää johtoryhmän jäsenistä englanninkielisiltä konsernisivuilta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hallintoneuvostoon kuuluu kymmenen jäsentä ja sen tehtäviin kuuluu valvoa ja ohjata Atradiuksen ja johtokunnan toimintaa.

 

Hallintoneuvoston muodostavat:

Ignacio Álvarez, puheenjohtaja

Francisco Arregui, varapuheenjohtaja

Xavier Freixes

Désirée van Gorp

Carlos Halpern

John Hourican

Bernd-Hinrich Meyer

Hugo Serra

Dick Sluimers

José María Sunyer

Hallintoneuvostossa on kaksi toimikuntaa: sisäinen tarkastus -toimikunta ja palkitsemis- ja nimitystoimikunta. Lisätietoja toimikunnista löydät konsernin englanninkielisiltä sivuilta.

 

Vuosikertomukset

Vuosikertomuksemme antavat kattavan kuvan Atradius N.V.:n toiminnasta ja tuloksesta.
Voit ladata tuoreimman vuosikertomuksen ja sen tiivistelmän tämän sivun alalaidasta. (Lataa Adobe Reader.)

Vanhemmat vuosikertomukset löydät konsernin sivuilta.

 

Yritysvastuu

Liiketoimintamme kantava ajatus on kaupankäynnin mahdollistaminen. Tämä vaikuttaa myös yritysvastuuseemme, koska me uskomme, että menestyksekäs kaupankäynti on kaikkialla maailmassa edellytys taloudelliselle kehitykselle. Yritykset, jotka käyvät kauppaa tuloksellisesti, voivat luoda työpaikkoja ja vähentää köyhyyttä. Toimimme läpinäkyvästi ja eettisesti kaikessa toiminnassamme ja noudatamme YK:n kymmentä Global Compact -periaatetta.

Lisätietoja yritysvastuustrategiastamme ja siitä, mitä me teemme saadaksemme aikaan positiivisia asioita saat konsernin sivuilta.

 

Uramahdollisuudet

Olemme kansainvälinen yritys ja rekrytoimme lahjakkaita ihmisiä kaikkialta maailmasta.

Jos haluat tietoja mahdollisesti avoinna olevista työpaikoista ja uramahdollisuuksista, ota yhteyttä lähimpään toimipaikkaamme. Voit myös lähettää meille suoraan avoimen hakemuksesi ja ansioluettelosi.

 

 

 

Lisämateriaalia

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.