Asiakaspalvelun peruskirja

Asiakaspalvelun peruskirja on lupauksemme sinulle. Me Atradiuksella haluamme tarjota liiketoimintasi tueksi korkealaatuista viestintää, palvelua, tukea ja neuvoja.

Olemme sitoutuneet ensiluokkaiseen palveluun kaikessa toiminnassamme. Tämä on palvelulupauksemme. Se vaikuttaa liiketoimintamme kaikkiin osa-alueisiin; eettisyydestämme aina henkilöstömme kouluttamiseen ja asiakassuhteen kehittämiseen.

Helpompaa viestintää

Asiakaspalvelutiimimme on koulutettu vastaamaan kyselyihin ja pyyntöihin ripeästi ja tehokkaasti. Jokaisella asiakkaallamme on aina myös oma yhteyshenkilö (Account Manager), johon asiakkaamme voi olla suoraan yhteydessä.

Tarkkailemme ja arvioimme viestintäämme jatkuvasti, jotta voimme olla varmoja, että se on laatustandardiemme mukaista. Kerrothan meille, jos asiakkuuteesi liittyy ongelmia. Lisäksi otamme mielellämme vastaan palautetta ajatuksistasi ja kokemuksistasi. Palautteeseen vastaaminen on meille tapa parantaa palveluamme, joten kaikki palaute on meille tervetullutta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Customer Service Charter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helpompaa vakuutusten hoitoa

Meiltä saat neuvoja ja tukea niin vakuutusten hoitoon kuin sähköisten järjestelmiemme, Atradius Atriumin ja Atradius Insightsin, käyttöön.

Teemme paljon työtä sen eteen, että vakuutusten hoito olisi mahdollisimman vaivatonta. Aina kun uudistamme vakuutusehtojamme, pidämme huolen siitä, että uudistusprosessi on selkeä ja että saat asiakirjat hyvissä ajoin.

Tiivistä yhteistyötä luottoraja-asioissa

Olemme sitoutuneet tekemään luottorajapäätökset silloin, kun niitä tarvitaan, ja huolehtimaan siitä, että saat olennaiset tiedot prosessin aikana.

Emme tee päätöksiä kuulematta asiakasta. Pyydämme sinulta lisätietoa asiakkaistasi ja otamme sopimuksen yksityiskohdat huomioon aina kun mahdollista. Lisäksi saat käyttöösi vakuutettujen asiakkaidesi luottoluokitustiedot. Näin tuemme luotonhallinnan prosessejasi ja käytäntöjäsi.

Jos luottorajaa on tarpeen laskea tai jos se on poistettava kokonaan, kerromme sinulle asiasta etukäteen, jotta voit tehdä korvaavia kaupankäyntijärjestelyjä (ei koske poikkeustilanteita).

Meillä on läpinäkyvä valitusprosessi, jonka avulla voit helposti pyytää meitä harkitsemaan sinua koskevaa päätöstä uudelleen.

Tehokas korvaushakemusten, perinnän ja takaisinsaannin palvelu

Meiltä saat tarkat ohjeet korvaushakemusten jättämiseen. Ohjeissa kerrotaan myös, miten voit ilmoittaa meille erääntyneistä laskuista.
Teemme kanssasi tiivistä yhteistyötä koko korvaushakemus- ja perintäprosessin ajan. Pidämme sinut ajan tasalla, sovimme kanssasi perimistavasta ja maksamme rahat niin pian kuin mahdollista.

Jos hakemaasi korvausta ei voida maksaa tai jos se voidaan maksaa vain osittain, saat tietää syyn ja sinulla on oikeus valittaa päätöksestä.

Asiakassuhteen rakentaminen

Uskomme, että voimme tarjota sinulle parasta mahdollista tukea, kun ymmärrämme liiketoimintaasi, mukaan lukien strategiaasi ja markkinaasi. Korkeasti koulutetut ammattilaisemme ovat oman alansa ja sinun alasi asiantuntijoita, ja meillä on käytössä jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisohjelma.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella kanssamme, ota yhteys oman asiakkuutesi hoitajaan. Voit myös olla yhteydessä Suomen toimistoomme:
 

Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros,
sivuliike Suomessa
Mannerheimintie 4
00100 Helsinki
Puh: +358 96 811 240

Kaikkien toimipisteiden yhteystiedot löydät täältä.