Asiakaspalvelun peruskirja

Se on lupauksemme sinulle. Kirja on osoitus siitä, että haluamme tarjota liiketoimintasi tueksi korkeatasoista viestintää, palvelua, tukea ja neuvoja.

Olemme sitoutuneet ensiluokkaiseen palveluun kaikessa toiminnassamme. Se on palvelulupauksemme. Peruskirja sisältää kaikki liiketoimintamme osa-alueet aina periaatteista henkilöstösi kouluttamiseen ja asiakassuhteen kehittämiseen.

Helpompaa viestintää

Jokaisella asiakkaallamme on tietty tiimi, joka hallinnoi asiakassuhdetta ja palvelee asiakasta. Ammattimaiset tiimit vastaavat kyselyihin ja pyyntöihin ripeästi ja tehokkaasti. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan antamaan asiakkaillemme oman yhteyshenkilön ja yhteystiedot, joista hänet tavoittaa.

Tarkkailemme ja arvioimme viestintäämme jatkuvasti, jotta voimme olla varmoja, että se on laatustandardiemme mukaista. Kerrothan tiimillesi, jos asiakkuuteesi liittyy ongelmia. Lisäksi otamme mielellämme vastaan palautetta ajatuksistasi ja kokemuksistasi. Palautteeseen vastaaminen on meille tapa parantaa palveluamme, joten kaikki palaute on meille tervetullutta.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Customer Service Charter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Helpompaa vakuutusten hoitoa

Meiltä saat neuvoja ja tukea niin vakuutusten hoitoon kuin sähköisten järjestelmiemme, kuten Atradius Atriumin ja Atradius Insightsin, käyttöön.

Teemme paljon työtä sen eteen, että vakuutusten hoito olisi mahdollisimman vaivatonta. Aina kun uudistamme vakuutusehtojamme, pidämme huolen siitä, että uudistusprosessi on selkeä ja että saat asiakirjat hyvissä ajoin.

Kaikissa laskuissamme on kerrottu selvästi laskun summa, laskutettava palvelu ja eräpäivä.

Tiivistä yhteistyötä luottoraja-asioissa

Olemme sitoutuneet tekemään luottorajapäätökset silloin, kun niitä tarvitaan, ja huolehtimaan siitä, että saat olennaiset tiedot prosessin aikana.

Emme tee päätöksiä kuulematta asiakasta. Pyydämme sinulta lisätietoa asiakkaistasi ja otamme sopimuksen yksityiskohdat huomioon aina kun mahdollista. Lisäksi kerromme sinulle vakuutettujen asiakkaidesi luottoluokituksen soveltuvissa tilanteissa. Näin tuemme luotonhallinnan prosessejasi ja käytäntöjäsi.

Jos luottorajaa on tarpeen laskea tai jos se on poistettava kokonaan, kerromme sinulle asiasta etukäteen, jotta voit tehdä korvaavia kaupankäyntijärjestelyjä (ei koske poikkeustilanteita).

Lupaamme vain sen, minkä pystymme pitämään, ja meillä on läpinäkyvä valitusprosessi, jonka avulla voit helposti pyytää meitä harkitsemaan sinua koskevaa päätöstä uudelleen.

Tehokas korvaushakemusten, perinnän ja takaisinsaannin palvelu

Meiltä saat tarkat ohjeet korvaushakemusten jättämiseen. Ohjeissa kerrotaan myös, miten voit ilmoittaa meille erääntyneistä laskuista.
Teemme kanssasi tiivistä yhteistyötä koko korvaushakemus- ja perintäprosessin ajan. Pidämme sinut ajan tasalla, sovimme kanssasi perimistavasta ja maksamme rahat niin pian kuin mahdollista.

Jos hakemaasi korvausta ei voida maksaa tai jos se voidaan maksaa vain osittain, saat tietää syyn ja sinulla on oikeus valittaa päätöksestä.

Asiakassuhteen rakentaminen

Uskomme, että voimme tarjota sinulle parasta mahdollista tukea, kun ymmärrämme liiketoimintaasi, mukaan lukien strategiaasi ja markkinaasi. Korkeasti koulutetut ammattilaisemme ovat oman alansa ja sinun alasi asiantuntijoita, ja meillä on käytössä jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisohjelma.

Ota meihin yhteyttä

Jos haluat keskustella kanssamme, ota yhteys oman asiakkuutesi hoitajaan. Voit myös olla yhteydessä Suomen toimistoomme:
 

Atradius Crédito y Caución S.A. de Seguros y Reaseguros,
sivuliike Suomessa
Mannerheimintie 4
00100 Helsinki
Puh: +358 96 811 240

Kaikkien toimipisteiden yhteystiedot löydät täältä.

Aiheeseen liittyviä sivuja

Atradius Insights

Tuote

Nykyaikaisessa kilpailuhenkisessä toimintaympäristössä helposti saatavilla oleva tieto ja tehokkaat välineet tiedon analysoimiseksi voivat muodostaa ratkaisevan kilpailuedun.

Vastuuvapausilmoitus

Täällä esitetyt tiedot on tarkoitettu vain yleisiksi tiedoiksi, eikä niitä voida pitää luotettavina kuvauksina. Voimassaolevat ehdot löytyvät varsinaisesta vakuutuskirjasta tai kyseistä tuotetta tai kyseisiä palveluita koskevasta sopimuksesta. Minkään täällä esitetyn ei voi katsoa oikeuttavan tai velvoittavan Atradiusta mihinkään tai tekemään Atradiusta vastuunalaiseksi, mukaan lukien velvollisuus asiakkaidesi due diligence -tarkastuksiin puolestasi. Jos Atradius tekee due diligence -tarkastuksen tietylle loppuasiakkaalle, tarkastus johtuu Atradiuksen omista vakuutustarpeista, eikä sen tarkoitus ole hyödyttää vakuutuksenottajaa tai muuta tahoa. Atradiusta, siihen liittyviä yrityksiä tai sen haara- tai tytäryhtiöitä ei myöskään voi missään tapauksessa pitää korvausvelvollisena suorista, epäsuorista, erityisistä, satunnaisista tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat tällä sivulla esitettyjen tietojen käytöstä.